Jdi na obsah Jdi na menu

4. rozhovor - Shticzka

13. 9. 2011

Tak si přečtěte další rozhovor s hráčkou která má nejen vynikající umístění ale i skvělý chov Arabů. Na tento rozhovor jsem se strašně těšila a docela dost připravovala :)

1. Jak jsi se howrse dostala ?

S: K Howrse jsem se dostala přes reklamu na YouTube.

2. Jakému plemenu se tady na howrse nejvíc věnuješ ? A čím tě zaujalo ?

S: Nejvíce se věnuji chovu Arabského plnokrevníka. Toto plemeno obdivuji i v reálném životě a zde na Howrse vypadá ze všech plemen nejlépe.

3.  Věnuješ se taky chovu jednorožců ?

S: Ano, chovám Fríské jednorožce s poměrně vysokým genetickým potenciálem a také Andaluské jednorožce.

4.  Máš nějaký sen kterého by si chtěla dosáhnout a ještě se to nepodařilo ?

S: Ne, prozatím ne :)

5.  A měla jsi nějaký sen který už se ti vyplnil ? :D 

S:  Chtěla jsem mít nejlepší chov Arabských plnokrevníků - což se mi s mými skvělými partnerkami podařilo, takže jsem spokojená.

6. A ohledně tvého umístění, jak se ti to povedlo že jsi na tak dobré místě ? Dalo to dřinu nebo se to nějak tak vyvinulo ?

S: Celkové umístění jde tak nějak mimo mě, to je mi docela jedno. Hlavně jsem chtěla, aby byli nejlepší moji koně. To samozřejmě dalo obrovskou práci, vzhledem k tomu, že jsem začínala později a Arabští plnokrevníci už byli s genetickým potenciálem hodně daleko.

7.  Chtěla by si být moderátorkou ?

S: Ne, určitě bych nechtěla být moderátorkou. Neměla bych na to nervy. Myslím si, že většina hráčů snahu moderátorek neocení, obviňují je z hloupostí, přitom vůbec nevědí, jak hra ve skutečnosti funguje.

8. Kdyby si měla možnost být jeden den moderátorkou, smazala by si například nějaké účty :D ? 

S: Ne, to ne. Spíš bych dala většině hráčů ban na forum. A to alespoň na měsíc :D

9. Co říkáš forum ? Myslíš že by si měli hráči spíš přečíst nápovědu a nebo aby se moderátorky obrnily trpělivostí - přeci jenom, je to forum :) ?

S: Forum? Je příšerné. Nic se tam pořádně nedá najít. Já osobně bych nechala odpovědi pouze na moderátorkách. Dotazy, které jdou snadno najít - jako například kde je bezpečný útulek, by zůstaly nezodpovězené a donutilo by to hráče kouknout do nápovědy. U těch důležitých otázek by pak byla jedna správná odpověď a vše by bylo přehledné a jasné.

10. Pamatuješ si ještě na svého prvního koně ?

S: Jistě, že si ho pamatuji. Jmenuje se Demon a jeho majitelkou je ijacek777. Jsme domluvené, že až ho bude chtít prodat, napíše mi. Ale zatím je s ním spokojená a já jsem ráda, že jí dělá radost a má se dobře.

11. Hraješ i jiné verze hry ?

S:  Mám účet ještě na mezinárodní verzi, ale tam chodím spíš okukovat.

12.  Jaká akce tě zatím nejvíc bavila ? A vyhrála si už někdy nějakou větší cenu ?

S: Nejvíc se mi líbila akce s lekvary, kde jsem si také "umíchala" Safíra. Každý tam veděl, čeho může dosáhnout. Ostatní akce jsou hodně o štěstí. V loterii jsem pak vyhrála balíček Harmonie a v puzzlích jsem měla radost z pátého elementu.

13. Změnila by si něco na howrse, např. na stejném obrázku dvě plemena ?

S: Změnila bych hlavně vzhled koní. Některá plemena koní si jsou hodně podobná a vypadají divně. Pak také plemeno Paint Horse má špatně vykreslená některá zbarvení. Hrajeme přeci hru o koních, mělo by to být správně.

14. Řekla jsi si někdy že si na howrse smažeš účet, že tě to třeba nebaví nebo to žere hodně času :D ?

S: Ne, zatím ne. Hra mě docela baví a tolik času u ní zase netrávím, abych musela rušit účet :)

15. A otázka na konec: Vzkázala by si něco začínajícím a méně zkušeným hráčům ?

S: Snad bych jim jen popřála štěstí a trpělivost. Být v nečem nejlepší není nemožné. Pouze to chce přemýšlet a snažit se.

 

 

Děkujeme za rozhovor :)

Honey5678.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář