Jdi na obsah Jdi na menu

1. Rozhovor - Yurinka

 

 

 Yurinka je pro mě už zkušená hráčka s výborných chovem Achaltekinských koní a American Paint horse. Tak tady máte rozhovor :) 

 

  1. Jak jsi se k howrse dostala ?

Nejdřív jsem viděla odkaz na Howrse při koukání na Youtube, prohlídla jsem si to a řekla si možná že to zkusím. 2 dny na to přišla neteř a zapla si to u mě na notebooku a mě to zaujalo tak jsem se přidala taky.

 2. Jak vznikla tvá přezdívka na howrse ?

  Moje přezdívka? No to je dlouhá historie...mám ráda japonsko a Japonskou kulturu a v překladu z Japonštiny to znamená malá lilie. Tuhle přezdívku mi dal kamarád a už mi zůstala.

  3. Co pokládáš za tvůj největší úspěch ? 

  Na Howrse je to určitě moje stádečko Achalů a splněný sen o bílém pegasovi. Myslím že se mi začíná jejich chov dařit hlavně díky mojemu odhodlání, že jsem napsala monice24 která má téměř nejlepší achaly ve hře a začala se mnou připouštět.  Jinak mi štětstíčko zatím moc nepřeje...jediné co se mi povedlo byl Oslík v kalendáři a trakén v loterii.

 4. Všimla jsem si že se zabýváš chovem Achaltekinských koní a APH jaký je tvůj cíl v chovu ? Mít vysoké GP nebo vychovat šampiona ? 

Achálové jsou moje lásky. Snažím je jak o vysoké GP tak i o vysoké dovednosti a třeba se ta hvězdička z výdrž jednou povede. Co se týče APH mám jich pár a zatím jsem se nerozhodla zda je budu chovat i dál.  Zatím to není cílený chov ale záchrana jednotlivců před útulkem ale co není může být.
    5. Změnila by si něco na howrse ? Popř. co :)

  Nejspíš bych používala jinou grafiku pro koně. Není úplně OK když máte 2 plemena a 1 obrázek. A možná bych v akcích neupředňostňovala tolik lidi co si pasy kupují. ať jsou úkoly jen pro ně ale ty ostatní by taky měli mít možnost ty soutěže dělat tak ať udělají třba míň hodnocenou variantu s lehčími úkoly.. je mizérie vědět že úkol nedokončím jen proto že nemám pasy.

   6. Jak si užíváš různé akce které jsou na howrse jako třeba kalendář a tak ?

 Snažím se plnit pravidleně všechny úkoly a stejně tak i akce ale někdy to prostě nejde když pasy nemám a nemůžu si koupit roh abych měla vstupenku na GP atd

 7. Sníš o tom že by jsi byla někdy třeba moderátorkou ?

když vidím někdy jejich aroganci k ostatním a jejich povinnosti a úkoly...tak snad raději chci být jen řadový hráč

 

 

 

Děkuji za rozhovor.

Tak to byl rozhovor s hráčkou Yurinkou, myslím že v něčem mohu souhlasit :)

Přeju moho úspěchů do hry.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář