Jdi na obsah Jdi na menu

Ehm... "inteligentní" myšlenka o kalendáři? :D

12. 9. 2011

Rozhodla jsem se napsat svůj názor na aktuální akci na howrse: Kalendář.

Začneme asi tím, že je příjemné překvapení, že se akce objevují čím dál častěji a vlastně se dá říct, že jakmile jedna zkončí, je už skoro samozřejmostí, že do dvou dnů začne další. To je určitě moc fajn a je vidět, jak se naše česká verze pomalu ale jistě rozjíždí.

A teď přímo ke kalendáři. Když se to ubjevil, hodně hráčů se strachovalo, že to budou samé těžké úkoly jako u puzzlí a že se na ně budou muset využívat pasy. Určitě jsou teď tedy příjemně překvapeni (stejně jako já), že je k tomu zatím vůbec nepotřebujete a i přesto záskáváte výborné a velmi cenné dárky, jako je třeba proutek plodnosti nebo krev Medusy. Mnoho lidí se ale ptá: Bude to tak dále? Toť otázka, napadly mě dvě možné varianty konce kalendáře:

a) Úkoly budou pořád stejně jednoduché, ovšem kdo chce lepší dárek, musí mít hold štěstí, takže jestli se tu nějaký nový božský kůň objeví, dostane ho jen pár jedinců.

b) Náročnost úkolů se bude zvyšovat, až dojde na ty typu: Otevři roh hojnosti, použij nějaký balíček apod. A za ně budou lepší odměny.

U teorie a) je ten problém, že jestli to tak opravdu bude, tak bude na foru dost negativních ohlasů. Přeci jen se budou objevovat zprávy typu: "Ach jo, zase je to o náhodě, já nedostala ani osla, ani nové plemeno a teď nedostanu ani božského koně. Je to dost nefér." A těch tam asi nebude málo.... A u konce b) máme přesně opačný problém: " To snad není pravda, už zase vyhráli ti, co si kupují pasy!" Jestli to zkončí takhle, bude těch negativních ohlasů asi ještě více... Co z toho plyne? Nikdy se nezavděčíte všem a pár breptalů se najde snad vždy, leda by všichni nejlepší odměny dostali zadarmo.

Jestli to bude končit první teorií, zaráží mně ještě jedna věc. Z téměř každé akce měl Ovlient nějaký extra výdělek. V lektvarech to byly podkovy z rohů a později i ovoce, v puzzlích bylo také vyžadováno pár rohů otevřít apod. Pár akcí, kde pasy potřeba nebyly, tu sice bylo, jako například bleskové prodeje, ale prostě mi to nedá a musím nad tím zauvažovat. Už se tedy celá třesu, jak to tedy vlastně bude =D

I kdyby to končilo druhou variantou, přežiju to. Nebudu tu lhát a tvrdit, že mi to nebude alespoň malinko líto, to by ostatně i bylo, kdyby byl zisk nějaké extra odměny o náhodě. Takže ano, bude mě to mrzet, ale co nadělám? Akcí tu bude ještě spousta a zatím jsem to bez božského koně vydržela, tak co. Svět se nezboří. Takže teď apeluju i na Vás: Ať už to zkončí jakkoliv, nedělejte si z toho těžkou hlavu, určitě se Vám někdy poštěstí =))

Tak to je zřejmě konec a na závěr: Nečtěte to prosím, ráda plácám blbosti =D

 

Alwen

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář